O nama

PLAN PLUS d.o.o. je tvrtka za projektiranje i graditeljstvo osnovana 1998. godine. Osnivač, vlasnik i direktor tvrtke je Mario Benutić, dipl. ing. građevinarstva.

Specijalizirani smo za izradu projekata svih tipova građevinskih konstrukcija (armiranobetonske, zidane, čelične, drvene) od razine idejnog projekta do razine izvedbenog projekta.

Posjedujemo dopuštenje od Uprave za zaštitu kulturne baštine za izradu idejnog, glavnog i izvedbenog projekta za radove na nosivoj konstrukciji nepokretnog kulturnog dobra.

Izrađujemo arhitektonske projekte za stambene, poslovne, industrijske, javne i turističke namjene te urbanističke studije i planove. Također izrađujemo i kompletne građevinske projekte u suradnji sa našim suradnicima na izradi projekata elektro i strojarskih instalacija.

Izrađujemo projekte sanacija, adaptacija i rekonstrukcija građevinskih objekata različitih vrsta i namjena te izvodimo stručni, projektantski i financijski nadzor nad građenjem.

U sklopu konzaltinga izvodimo tehničko savjetovanje i project management od formiranja natječajne dokumentacije do završetka građenja.

Od 2010. godine ovlašteni smo zastupnik za SCIA Engineer računalni program, suvremene aplikacije za proračun i dimenzioniranje konstrukcija.

Sastojimo se od tima stručnjaka građevinske i arhitektonske struke s bogatim radnim iskustvom te se odlikujemo visokom kvalitetom naših usluga koja se najbolje ogleda kroz mnoge zadovoljne naručitelje navedene u popisu referentnih poslova.

Investitori projekata u kojima smo sudjelovali

Tvrtke s kojima surađujemo